AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
ÇİFTEPINAR MAH. EZGİ SK. AĞRI DOĞUBAYAZIT ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 7 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
VİZYONUMUZ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK; ÖĞRENCİLERİMİZİ KABİLYETLERİ ÖLÇÜSÜNDE EN ÜST DÜZEYE ÇIKARARAK, ONLARI İLÇEMİZDE İLK SIRAYA VE İL DÜZEYİNDE İLK ÜÇ OKUL SIRALAMASI İÇİNDE YER ALMASINI, TÜRKİYE EĞİTİMİ GENELİ İÇİN DE %50 VE ÜZERİNE ÇIKARMAKTIR. OKULUMUZU; YENİLİKÇİ VE TOPLUM TARAFINDAN BENİMSENEN, ÇEVRESİN DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR EĞİTİM YUVASI YAPMAK.
Misyon
MİSYONUMUZ İDARECİSİ, ÖĞRETMENİ, ÖĞRENCİSİ VE VELİSİ İLE BİRLİKTE AYNI İLKE ETRAFINDA BİRLEŞEN OKULUNA ÇÖZÜM ÜRETEN VE OKULUNU KUCAKLAYAN HER TÜRLÜ OLUMSUZLUKLARDA KENDİSİNE DE GÖREV DÜŞECEĞİNİ DÜŞÜNEN ÇAĞDAŞ, YARATICI, KATILIMCI BİREYLER YETİŞTİRMEK.
KALORİFER(KÖMÜR)
MERKEZ İLÇE ÇİFTEPINAR MAH.EZGİ SK.NO:2-4 DOĞUBAYAZIT/AĞRI